De DomusCure app

Na het aanmelden voor ons pakket is het voor de cliënt mogelijk om de DomusCure app te downloaden. De app beschikt over diverse functionaliteiten. We benoemen op deze pagina de belangrijkste functies.

Alarmering via oproep

De app beschikt over een handige alarmeringsfunctie. Met één klik op de knop kan door de cliënt een alarm worden uitgestuurd naar de aangemelde verzorger(s). Middels een geluidsbestand en roterend logo is het helder wanneer het alarm is verzonden.

Herinnering bij medicatie

Om de zelfstandigheid van de cliënt te stimuleren, is het mogelijk om een herinneringsvraag als notificatie in te stellen. De verzorgende kan als vraag stellen of de cliënt zijn of haar medicatie al heeft ingenomen. Hier kan hij of zij op reageren door te klikken op het duimpje omhoog of omlaag. De verzorgende krijgt hier een melding van. Bovendien wordt er dagelijks door de app een statusvraag gesteld. De cliënt dient via het duimpje aan te geven hoe hij of zij zich die dag voelt.

Agenda

Eén belangrijk onderdeel van de app is de agendafunctie. Ideaal voor de cliënt, want middels deze functie kan de cliënt zijn of haar agenda en afspraken met de verzorgende inzien. Bovendien is het ook mogelijk dat de verzorgende invoert wanneer er bepaalde medicatie moet worden ingenomen.

Communicatie

Middels een spreekluisterverbinding, video oproepen en berichtfunctie kan er eenvoudig gecommuniceerd worden met de verzorgende. Bovendien is het zelfs mogelijk dat de cliënt een foto stuurt, zodat de verzorgende weet wat hoe de cliënt er die dag uitziet.

Verlaten van de ruimte

Er wordt automatisch een alarm uitgestuurd naar de aangemelde verzorgende waneer de cliënt de vooraf gespecificeerde ruimte verlaat.

Pakketten bekijken

Meld u aan en u kunt gebruikmaken van ons product. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder.