Waarom DomusCure?

Heeft u als mantelzorger of zorgprofessional het gevoel dat u niet in staat bent om alle zorg te kunnen bieden, omdat u simpelweg niet altijd inzicht hebt in het wel en wee van uw cliënt? Dan biedt DomusCure de oplossing. Dankzij ons platform kunt u 24/7 in contact staan met uw cliënt en kunt u hem of haar altijd helpen waar nodig.

Betrouwbaar

De informatie is veilig op het portaal en kan alleen gezien worden door de mantelzorger of zorgprofessional.

Effectief

Via pushberichten kan er snel én effectief worden gecommuniceerd. Hierdoor kan er spoedig worden ingespeeld op diverse situaties.

Zelfstandig

De cliënt kan langer thuis wonen door de ondersteuning van de DomusCure app en kan zo vanuit huis zijn of haar zorg organiseren.

Innovatie voor langer thuis wonen

DomusCure is een innovatief product wat enerzijds ondersteuning biedt aan de thuiszorgmarkt en wat anderzijds een cliënt meer zelfstandigheid geeft. Met de DomusCure app kunnen cliënten communiceren met de mantelzorger/zorgprofessional waardoor hij of zij langer thuis kan blijven wonen en een veiliger gevoel krijgt. De mantelzorger/zorgprofessional heeft door de beeldzorg van DomusCure altijd inzicht in de agenda van de cliënten en kan middels pushmeldingen, bel- en video oproepen op de hoogte worden gehouden van de wensen en behoeften van de cliënt. Het platform biedt voor mantelzorgers/zorgprofessionals ondersteuning waardoor er op het juiste moment klaar kan worden gestaan voor een cliënt.