Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de meest voorkomende vragen alvast voor u beantwoord. Mocht uw vraag hier niet tussen staan kunt u altijd via de contactpagina of via onze chat uw vraag stellen. Deze zullen wij dan zo snel mogelijk beantwoorden.

U heeft de optie om zich te registreren als organisatie en als cliënt. Klik op een van beide en vul de gevraagde gegevens naar waarheid in. Met deze registratie heeft u gelijk uw account aangemaakt voor de DomusCure applicatie. Nadat u geregistreerd bent gaat u naar de webshop en kiest uw het pakket wat het beste bij u past. Deze kunt u via iDeal dan ook direct aanschaffen. Vul bij het inloggen bij de applicatie uw unieke licentiecode in en maak direct gebruik van de DomusCure app!

U opent de DomusCure applicatie en voert uw e-mail adres in met het wachtwoord. Vervolgens vult u de unieke licentiecode in. Klik hierna op login.

U opent de DomusCure applicatie en voert uw e-mail adres in met het wachtwoord. Klik vervolgens op login.

Open uw applicatie en ga naar; instellingen > Button aanmelden. Op het moment dat u daar bent, drukt u de aan te melden button 10 seconden in. Deze button zal groen kleuren en is daarmee klaar om gekoppeld te worden. Als uw button groen kleurt klikt u rechtsboven in de applicatie op het bluetooth icoontje. De naam van de button zal in dit menu verschijnen. Als u op deze benaming klikt zal de button zich koppelen aan uw applicatie en zal u gebruik kunnen maken van de button.

U kunt zowel via de applicatie als de button alarm maken. In de applicatie houdt u uw vinger 2 seconden lang op de alarmbutton midden op uw scherm om dit alarm te genereren. Als u alarm wilt maken via de button duwt u deze button fysiek in voor twee seconden en laat u hem daarna los. 

U opent de DomusCure applicatie. Onderin gaat u naar het tabblad ‘cliënten’ en drukt op het informatie tekentje rechts achter de juiste cliënt. Nu klikt u op het telefoontje en de verbinding wordt opgebouwd. 

In het huis is het bereik van de button 25 meter. In het vrije veld is het bereik 100 meter.

De batterij gaat minimaal 6 maanden mee en deze hoeft u niet op te laden.

Ja, het is mogelijk om meerdere devices te koppelen in de DomusCure applicatie.

Om uw abonnement op te zeggen stuurt u een mailtje naar support@domuscure.nl.  Vermeld daarin uw gebruikersnaam, postcode, woonplaats, wanneer u uw abonnement stop wilt zetten en de reden van opzegging. Wij zorgen ervoor dat uw opzegging binnen 1 werkdag afgehandeld wordt en daarbij sturen wij ook een bevestiging mail terug naar uw e-mailadres.

LET OP: opzegging is per eerst volgende kalender maand.