Uitgelicht: Alarmfunctie

DomusCureV2

De DomusCure app biedt meerdere mogelijkheden tot alarmering. Als zorgbehoevende ben je in staat om te alarmeren via de applicatie zelf of via de bluetooth button. Hierdoor kan de zorgbehoevende altijd en overal een alarm maken. Dit zijn echter niet de enige mogelijke alarmeringen, want soms is een alarm wel nodig zonder dat de zorgbehoevende dit beseft.

Daarom stuurt DomusCure ook een alarmering naar de mantelzorger als de zorgbehoevende negatief (of niet) antwoord op een herinneringsvraag. Denk hierbij aan de vragen als; ‘heeft u uw medicatie al ingenomen?’ en ‘hoe voelt u zich vandaag’. Bij geen response of een negatieve response wordt de mantelzorger meteen gealarmeerd, zodat u contact kunt opnemen.

Tot slot stuurt DomusCure ook een alarmering naar de mantelzorger wanneer de zorgbehoevende de door u vastgestelde ruimte verlaat of als zijn of haar telefoon bijna leeg is. Door dit te doen kunt u dwalingen of de onbereikbaarheid van uw zorgbehoevende voorkomen, voordat er een negatieve situatie voordoet.

De alarmfunctie is maar één van de vele functies die DomusCure tot een product maakt waardoor zowel mantelzorgers als zorgbehoevenden ontzorgd worden. Voor meer informatie over DomusCure kunt u terecht op www.domuscure.nl of stuurt u een mailtje naar info@domuscure.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Reacties zijn gesloten.