De dag van de mantelzorg staat voor de deur!

Mantelzorg

Aanstaande zondag, 10 november 2019, is het de dag van de mantelzorg! Omdat mantelzorg niet vanzelfsprekend is staan we stil bij de dag waarop 1 op de 4 Nederlands wat extra aandacht verdiend. Zo groot is het deel al dat mantelzorg verleent in Nederland. De kans dat u mantelzorger wordt is dus groot, want al bij (plotselinge) ziekte van uw man, vrouw, kind, vader, moeder, opa, oma of andere naasten vind u het logisch dat er gezorgd wordt voor ze, ondanks dat het niet verplicht is.

Daarom is DomusCure is blij met de aandacht die wordt geschonken aan deze dag, omdat de druk op deze groep de laatste jaren is toegenomen en naar verwachting nog meer zal toenemen de komende jaren. In één van onze vorige artikelen heeft u nog meer opvallende, maar ook zorgwekkende cijfers kunnen lezen over de mantelzorg in ons land. DomusCure helpt door niet alleen de cliënt te ontzorgen, maar ook de mantelzorger te ondersteunen in het verzorgen van de cliënt. Door een beroep te doen op huidige technische innovaties zorgen wij dat er efficiënt in de zorg kan worden gewerkt. Mocht u meer over ons willen weten, dan kunt u terecht op www.domuscure.nl, bekijk ons nieuws of stuur uw vraag naar info@domuscure.nl

Tenslotte willen wij van DomusCure ook onze dank uitspreken aan alle mantelzorgers in Nederland voor hun bewezen en komende diensten. 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Reacties zijn gesloten.