Uitgelicht: Het portaal

portaal functie2

Het portaal van DomusCure is de ruggengraat van het product waarop alle informatie samenkomt en bewaard blijft. Dit portaal is toegangelijk voor mantelzorgers, zorgprofessionals en zorginstellingen en er kan alleen ingelogd worden door middel van een tweestapsverificatie zodat alle gegevens beveiligd zijn.

Een mantelzorger en zorgprofessional kan vanuit het portaal een pushbericht verzenden om snel en effectief te kunnen communiceren met een cliënt. Ook kan in het portaal de agenda van zowel de mantelzorgers als de cliënten beheerd worden waarbij herinneringen en afspraken ingesteld kunnen worden. Overige voordelen van het portaal zijn:

          Instellen van de geografische gegevens;

          Verlies van WIFI en Bluetooth connectie bij de cliënt worden gesignaleerd en weergeven;

          Een dashboard met widgets voor de alarmeringen;

          Inzien van het medische dossier van een cliënt.

Voor een zorginstelling is het mogelijk om in te loggen als beheerder waarbij het portaal een overzicht geeft van al uw locaties, medewerkers/mantelzorgers en cliënten. Op deze manier heeft u inzicht in alle bovengenoemde functionaliteiten van het portaal waarbij u ook de mogelijkheid heeft om instellingen te wijzigen of aanpassingen te doen aan de rechten van uw medewerkers.

 

Het portaal is maar één van de vele functies die DomusCure tot een product maakt waardoor zowel mantelzorgers als zorgbehoevenden ontzorgd worden. Voor meer informatie over DomusCure kunt u terecht op www.domuscure.nl of stuurt u een mailtje naar info@domuscure.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Reacties zijn gesloten.